NU LEVERBAAR


De nieuwe

Electric Brushed Motor
Blue RM 510 TRQ, 530 TRQ en 720 BB Turbo

Bekijk de motoren

Raboesch Models

De nieuwe catalogus voor 2020 is nu beschikbaar!

Download nu

 

Raboesch® Models

Raboesch Models is fabrikant van modelboot onderdelen en van profielen & platen voor modelbouwer en maquettebouwer. De producten van Raboesch® Models staan bij professionals en hobbyisten bekend om hun hoogwaardige materialen en hoge afwerkingsgraad.

Raboesch® Models

Profielen en platen

Onze Super Styreen profielen zijn vervaardigd van het polymeer: ASA (Acrylonitrile - Styreen - Acrylester). De platen van Styreen, PVC, Polyester en Lexan. Onze profielen zijn bijzonder sterk, hebben een hoge elasticiteits grens en zijn goed te verlijmen.

Raboesch® Models

Modelboot onderdelen

We leveren messing scheepsschroeven in vele soorten en maten. Allen met zorg en precisie geproduceerd. De boegschroeven en schroefassen van Raboesch Models zijn uniek vanwege hun waterdichtheid.

Welkom bij Raboesch Models

Al ruim 30 jaar worden er bij Raboesch Models producten vervaardigd voor modelboten en schaalmodelbouw. Hoogwaardige materialen, precisie gereedschap en vakmanschap resulteren in producten die vele professionals en hobbyisten wereldwijd met genoegen verwerken tot indrukwekkende schaalmodellen. We bieden een scala aan producten met vele toepassingsmogelijkheden. We wensen u veel plezier bij het bekijken van ons aanbod en nodigen u uit om u te laten inspireren bij een van onze verkooppunten.