NU LEVERBAAR


De nieuwe

Electric Brushed Motor
Blue RM 510 TRQ, 530 TRQ en 720 BB Turbo

Bekijk de motoren

Raboesch Models

De nieuwe catalogus voor 2020 is nu beschikbaar!

Download nu

 

Raboesch® Models

Raboesch Models is fabrikant van modelboot onderdelen en van profielen & platen voor modelbouwer en maquettebouwer. De producten van Raboesch® Models staan bij professionals en hobbyisten bekend om hun hoogwaardige materialen en hoge afwerkingsgraad.

Raboesch® Models

Profielen en platen

Onze Super Styreen profielen zijn vervaardigd van het polymeer: ASA (Acrylonitrile - Styreen - Acrylester). De platen van Styreen, PVC, Polyester en Lexan. Onze profielen zijn bijzonder sterk, hebben een hoge elasticiteits grens en zijn goed te verlijmen.

Raboesch® Models

Modelboot onderdelen

We leveren messing scheepsschroeven in vele soorten en maten. Allen met zorg en precisie geproduceerd. De boegschroeven en schroefassen van Raboesch Models zijn uniek vanwege hun waterdichtheid.

Over Raboesch Models

Raboesch Models is een Nederlands bedrijf dat ruim 30 jaar dezelfde hoge kwaliteit levert in onderdelen voor modelboten en schaalmodellen. We luisteren naar de wensen van professionals en hobbyisten die graag met materialen werken die aansluiten bij hun gevoel voor detail en kwaliteit. Met een gemotiveerd team werken we hard om liefhebbers van onze producten wereldwijd te bedienen van onze producten. Dat doen we door middel van ons netwerk van distributeurs en dealers. Wilt u weten waar het dichtstbijzijnde verkooppunt voor u is? Kijkt u dan bij distributeurs.